Kies je webmail

Hoe kan ik mijn Mobiel abonnement opzeggen?


Wil je Mobiel opzeggen? Bel daarvoor naar onze klantenservice.

We vragen altijd naar je postcode, huisnummer en bankrekeningnummer. Alleen de persoon die het abonnement heeft afgesloten, kan telefonisch opzeggen.

Bel je namens iemand anders?
Zorg er dan voor dat die persoon in de buurt is om toestemming te geven.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Hoe kan ik mijn M...

Zie ook veelgestelde vragen

Mobiel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.