Hoe kan ik uitloggen uit de app?

De eerste keer dat je de app gebruikt wordt gevraagd om in te loggen met je inloggegevens. Je kunt daarna gewoon ingelogd blijven en de app afsluiten. Je hoeft dus niet uit te loggen. Voordeel hiervan is dat je niet elke keer opnieuw je inlog gegevens hoeft in te typen. Wanneer je de app opnieuw opent, zie je meteen de bijgewerkte gegevens van je account.

Wil je toch uitloggen dan kan dat natuurlijk ook. Je gaat dan ook naar “Profiel” en klikt op “Uitloggen uit de app”.

Gerelateerde tags

Hoe kan ik uitlog...