Hoe krijg ik toegang tot MijnDELTA Mobiel?

Log in op MijnDELTA Mobiel en je kunt je facturen en verbruik inzien.

De inloggegevens ontvang je per e-mail op het moment dat je aanvraag voor DELTA Mobiel is verwerkt. Op "MijnDELTA Mobiel" bekijk je de facturen, krijg je inzicht in je verbruik, kun je extra bundels kopen en je huidige abonnement beheren. Uit veiligheidsoverwegingen raden we je aan om het wachtwoord direct te veranderen nadat je voor de eerste keer bent ingelogd.