Kies je webmail

Hoelang krijg ik de gratis data bij Mobiel 6 GB?


De 4 GB gratis krijg je gedurende 2 jaar (24 maanden). Na 2 jaar vervalt de gratis data. Zie je op je DELTA Mobiel-app dat je na 2 jaar nog extra data nodig hebt, dan pas je eenvoudig je abonnement aan. Je 4 GB gratis databundel is te gebruiken in Nederland.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Hoelang krijg ik...

Zie ook veelgestelde vragen

Mobiel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.