Kies je webmail

Ik heb al DELTA Mobiel. Kan ik ook telefoonkorting krijgen?


Ja dat kan, zolang je geen andere telefoon meer bij ons aan het afbetalen bent. Als je gebruik wilt maken van deze actie, ga je een nieuw contract aan voor 24 maanden.

Je huidige telefoonnummer kan je uiteraard behouden. Vul bij het bestellen al je gegevens in zoals op je huidige contract.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Ik heb al DELTA M...

Zie ook veelgestelde vragen

Mobiel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.