Ik heb behalve DELTA Mobiel ook internet van DELTA. Wanneer ontvang ik de extra’s?


Maximaal één werkdag nadat je DELTA Mobiel contract is ingegaan. Je hebt dan bijvoorbeeld toegang tot een extra tv-pakket en de snelheid van je vaste internet gaat omhoog. Korting is zichtbaar op de internet factuur (dus niet mobiele nota).

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.