Ik heb meer DELTA Mobiel abonnementen. Kan ik die allemaal zien in de app?

Heb je meer dan één abonnement, dan zijn die allemaal zichtbaar in de app. Bij het kopje "abonnement" zie je dan hoeveel abonnementen er actief zijn en welke dat zijn. Je kunt per abonnement je gegevens inzien.

Op dit moment is de DELTA Mobiel-app nog niet voor iedereen toegankelijk. De app is daarom nog beveiligd met een pincode. Als de DELTA Mobiel-app voor iedereen te gebruiken is, maken we dat bekend via de DELTA nieuwsbrief.

Gerelateerde tags

Ik heb meer DELTA...