Kies je webmail

Ik heb meer DELTA Mobiel abonnementen. Kan ik die allemaal zien in de app?


Heb je meer dan één abonnement, dan zijn die allemaal zichtbaar in de app. Bij het kopje "abonnement" zie je dan hoeveel abonnementen er actief zijn en welke dat zijn. Je kunt per abonnement je gegevens inzien.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Ik heb meer DELTA...

Zie ook veelgestelde vragen

Mobiel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.