Kan ik mijn huidige nummer meenemen naar DELTA Mobiel?


Ja dat kan. Kies bij het bestellen voor huidige telefoonnummer meenemen en geef de gewenste overstapdatum aan. Wij zorgen er dan voor dat je huidige nummer overgezet wordt. Controleer de voorwaarden van je huidige provider.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.