Kies je webmail

Kan ik mijn telefoon in termijnen betalen?


Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat je dan een toestellening aangaat. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt lenen.

Leen je meer dan 250,-?
Houd er dan rekening mee dat we wettelijk verplicht zijn om een inkomens- en lastentoets aan je voor te leggen en je toestellening te registreren bij het BKR. (Bureau Krediet Registratie)

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Kan ik mijn telef...

Zie ook veelgestelde vragen

Mobiel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.