Kan ik ook DELTA Mobiel nemen bij DELTA Glasvezel Flexpakket?

Ja. Zet ook DELTA Mobiel aan bij je DELTA Glasvezel Flexpakket. Je krijgt dan de volgende extra’s:

• Elke maand 5,- korting op je internetfactuur van DELTA
    • dubbele data

Vanaf Mobiel 6 GB:

• onbeperkt bellen
    • extra tv-pakket t.w.v. 8,50 per maand.

Het kan zijn dat je nog geen gebruik kunt maken van je DELTA Flexpakket. We kunnen dan nog geen korting geven op je internetfactuur, maar we verrekenen de korting tot dan op je mobiele factuur.

Gerelateerde tags

Kan ik ook DELTA...