Waar vind ik mijn inloggegevens voor de DELTA Mobiel-app?

• Om gebruik te kunnen maken van de app word je eenmalig gevraagd om in te loggen. Dit scherm zie je vanzelf. Om in te loggen op de Mobiel-app kun je dezelfde gegevens gebruiken die je gebruikt om in te loggen op MijnDELTA Mobiel. Deze gegevens heb je per e-mail ontvangen bij bestelling van je mobiele abonnement. De inloggegevens van “MijnDELTA Mobiel” kunnen verschillen van je "MijnDELTA"-account dat je gebruikt voor andere producten van DELTA.
  • Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de link “wachtwoord vergeten” op de inlog pagina van de app.
  • De app onthoudt je inlog gegevens, wel zo gemakkelijk. Kies je in de app voor de mogelijkheid “log uit” dan moet je de volgende keer dat je de app gebruikt opnieuw inloggen.

Op dit moment is de DELTA Mobiel-app nog niet voor iedereen toegankelijk. De app is daarom nog beveiligd met een pincode. Als de DELTA Mobiel-app voor iedereen te gebruiken is, maken we dat bekend via de DELTA nieuwsbrief.

Gerelateerde tags

Waar vind ik mijn...