Kies je webmail

Wanneer gaat mijn abonnement bij DELTA Mobiel in?


Dat ligt eraan of je je huidige nummer meeneemt of niet.

Neem je je huidige nummer mee?
Dan gaat je abonnement bij DELTA Mobiel in op het moment dat het nummer naar ons is overgezet. Je kunt dit moment zelf tot maximaal vier maanden in de toekomst uitstellen.

Neem je je huidige nummer niet mee?
Dan gaat je abonnement bij DELTA Mobiel in op de door jouw gekozen ingangsdatum. Die datum kan maximaal één maand in de toekomst liggen.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.