Kies je webmail

Wanneer ontvang ik mijn nieuwe telefoon?


Als je nieuwe telefoon op voorraad is, kan je de telefoon verwachten binnen drie werkdagen. Heb je gekozen voor een betaling in termijnen , dan sturen we de telefoon op na ontvangst van de getekende kredietovereenkomst en legitimatie.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wanneer ontvang i...

Zie ook veelgestelde vragen

Mobiel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.