Wat is de dekking en bereikbaarheid van DELTA Mobiel?


Met DELTA Mobiel maak je gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Hierdoor heb je het beste mobiele bereik en de hoogste internetsnelheid via het stabiele 4G(+)-netwerk. Dit netwerk werd in 2018 en 2019 uitgeroepen tot beste netwerk van Nederland.

Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.