Wat kan ik met de GigaWifi-punten?

Wat lost het op
Met de Mesh Wifi-punten heb je een volledig dekkend én stabiel netwerk in huis. Hiermee los je slecht wifi-bereik in huis op!

Hoe werkt het
De Mesh Wifi-punten (ook wel multi-room Wifi genoemd) bestaan uit 3 verschillende stations. Deze installeer je op verschillende plekken in huis. De mesh-technologie zorgt ervoor dat de stations samen werken om een groot dekkend wifi-netwerk met één netwerknaam op te zetten. Apparaten switchen tussen de stations wanneer je door je huis loopt zodat je altijd goede wifi hebt. En als er een probleem is met een station dan wijzigt het systeem automatisch de route van de data om ervoor te zorgen dat je online blijft. Een set van 3 stations geeft een wifi-dekking tot wel 500 vierkante meter. Is dat niet genoeg, dan kun je eenvoudig meer stations aan je netwerk toevoegen.

Extra handig!
Met de app zie je altijd welke apparaten met het wifi-netwerk zijn verbonden en hoeveel data ze verbruiken. En met de ouderlijke controle bescherm je je kinderen tegen schadelijke sites. Installeren is eenvoudig, maar onze monteur doet dit tijdens de gratis installatie ook graag voor je.

Waar moet je rekening mee houden
Installeren is simpel. Je downloadt een app en volgt de aanwijzingen in je scherm. Kom je er niet uit of wil je de installatie liever door een van onze monteurs laten doen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gerelateerde tags

Wat kan ik met de...