Wat moet ik doen als de automatische incasso niet gelukt is?

We doen per maandfactuur 1 incassopoging. Is de incasso niet gelukt, dan moet je het openstaande bedrag zo snel mogelijk zelf overmaken naar het rekeningnummer die in de herinnering e-mail staat.

Betaal je het openstaande bedrag niet op tijd? Dan blokkeren wij je abonnement en ben je niet meer bereikbaar. Om de blokkade op te heffen brengen we mogelijk ook extra administratiekosten in rekening.

Gerelateerde tags

DELTA Mobiel