Welk mobiele netwerk gebruikt DELTA?


Met DELTA Mobiel maak je gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile, het meest bekroonde mobiele netwerk. Dit komt al vier jaar op rij als beste uit de test van de onafhankelijke testautoriteit P3.

Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.