Kies je webmail

De monteur is niet geweest, wat nu?


De monteur wacht 15 minuten op locatie, is er niemand thuis? Dan ontvang je een niet-thuis kaartje in de bus.

Geen kaartje ontvangen?
Neem dan contact op met de afdeling planning op 0118 88 35 50, zij kunnen checken of de monteur langs geweest is. De afdeling is op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 – 17:00.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.