Er worden eenmalige installatie en/of materiaalkosten in rekening gebracht op mijn factuur. Waarom is dat?

Tijdens de installatie van uw gekozen pakket worden soms extra materialen gebruikt. Denk hierbij een WiFi powerline adapters, kabels en andere toebehoren. Ook kan het zijn dat de monteur langer de tijd nodig heeft om de installatie af te kunnen ronden. Zijn er extra materialen nodig? Of heeft de monteur meer tijd nodig? Dan wordt u hierover tijdens de installatie door de monteur geïnformeerd.

Voordat de monteur de materialen gebruikt, geeft u vooraf toestemming voor de extra kosten. De kosten voor de installatie van uw pakket worden in de maand van aansluiting in rekening gebracht.

Gerelateerde tags

Er worden eenmali...