Ik zie het spam- en e-mailfilter niet meer terug op mijn factuur. Heb ik dit nog wel?

Je hebt nog steeds een spam- en e-mailfilter, maar je ziet dit product niet meer terug op je factuur. Tot december 2019 kon je dit product los aanschaffen; dit hebben we aangepast.

We vinden veiligheid belangrijk en dat is de reden dat iedereen standaard een spam- en e-mailfilter krijgt bij de aankoop van internet, of als je al internet hebt. Je kunt de instellingen van het spam- en e-mailfilter aanpassen via ‘Zelf regelen’ op MijnDELTA.

Gerelateerde tags

Ik zie het spam-...