Ik zie op het zenderoverzicht nieuwe zenders staan, hoe kan ik die bekijken?

Per 1 december hebben we een aantal nieuwe zenders toegevoegd.

303 Al Jazeera 90+
217 Schlager TV 90+
304 Bloomberg Television 90+
502 France 3 90+
529 CCTV-9 90+
503 RTBF La une 120+
504 RTBF La deux 120+
530 NHK World 120+

Deze worden automatisch beschikbaar gemaakt, je hoeft hier niets voor te doen. Heb je interactieve tv? Dan kun je de zenders meteen zien. Heb je geen interactieve tv? Dan worden de nieuwe zenders in het begin van 2020 toegevoegd.

Gerelateerde tags

Ik zie op het zen...