Op mijn factuur staat ‘DELTA Business Pack’ wat is dit voor product?


Het DELTA Business Pack ’is speciaal voor de ondernemer, het biedt ondersteuning van onze zakelijke klantenservice, een vast IP-adres en supersnel en stabiel internet. Net als iedere maand je factuur met btw-specificatie in je mailbox.

Voorbeeldfactuur

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Op mijn factuur s...

Zie ook veelgestelde vragen

Factuur
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.