Op mijn factuur zie ik geen Alles-in-1 meer staan. Hoe kan dit? 


De naam van het Alles-in-1 pakket is aangepast. De nieuwe naam van dit pakket is TV & Internet met daarachter eventueel de naam van de vaste telefonie bundel. De belbundel vind je terug onder Telefonie. De totale prijs van het pakket is ongewijzigd gebleven.

Voorbeeldfactuur

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Op mijn factuur z...

Zie ook veelgestelde vragen

Factuur
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.