Waar zie ik telefonie terug op mijn factuur?

De belbundel voor vaste telefonie zie je op je factuur terug onder het kopje Vaste Telefonie. Je vindt daar de omschrijving van de belbundel die je in die factuurmaand afneemt. Met ingang van 1 december zijn de namen van de belbundels aangepast en uitgebreid. Hieronder vind je de oude en de nieuwe namen van de bundels:

• Digitale telefonie: Basis Bellen
  • DELTA Onderling Bellen: Onbeperkt Onderling Bellen
  • DELTA Onderling Bellen + Avond & Weekend: Onbeperkt Nederland
  • DELTA Onderling Bellen + 500: Onbeperkt Nederland
  • DELTA Onderling Bellen + Altijd: Onbeperkt Europa

Voorbeeldfactuur

Gerelateerde tags

Waar zie ik telef...