Waarom is de prijs van de belbundel op mijn factuur nu 1,- euro hoger?


In de prijs van de nieuwe belbundels zit ook het tarief van Basis Bellen met een waarde van 1,- euro, voorheen was deze belbundel onderdeel van de pakketprijs van het Alles in 1-pakket.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Waarom is de prij...

Zie ook veelgestelde vragen

Factuur
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.