Waarom ontvang ik nu een factuur van DELTA Fiber Nederland met Standaard Televisie?

Tot en met november werden de kosten van je kabelabonnement (TV Basis) verrekend via de nota van DELTA Energie. Vanaf 1 december vind je die kosten terug op de factuur van DELTA Fiber Nederland. Heb je alleen Standaard Televisie en geen energie van DELTA, dan ontvang je vanaf nu alleen een factuur van DELTA Fiber Nederland. Je hebt hierover medio november informatie van ons ontvangen.

Gerelateerde tags

Waarom ontvang ik...