Wat is de inhoud van de belbundel Onbeperkt Onderling Bellen?


Met Onbeperkt Onderling Bellen kun je onbeperkt bellen met vrienden of familie in Zeeland die ook vaste telefonie van DELTA hebben. Je betaalt dus niet meer per minuut. Je kunt met deze bundel ook onbeperkt bellen met klanten die DELTA Mobiel hebben.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wat is de inhoud...

Zie ook veelgestelde vragen

Factuur
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.