Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen/annuleren?


Dit kunt je doen via delta.nl/monteur tot 1 werkdag voor de afspraak (23:59) en met de inlogcodes die we je in de mail gestuurd hebben.

Wil je je afspraak afzeggen binnen 1 werkdag? Neem dan contact op met onze planning op nummer 0118 88 35 50.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.