Hoe maak ik een afspraak?


Je kunt een afspraak maken op delta.nl/monteur. Je hebt hierbij je inlogcodes nodig die we je in een e-mail gestuurd hebben. Wil je graag een afspraak maken met een monteur of heb je binnen enkele dagen na je bestelbevestiging nog geen e-mail ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.