Hoe update ik de interactieve tv-ontvanger?


De updates worden in de meeste gevallen in de nacht en automatisch uitgevoerd. Wil je er zeker van zijn dat de laatste softwareversie geïnstalleerd is, dan kun je de interactieve tv-ontvanger herstarten. Meer informatie? Kijk ook hier.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.