Hoe voorkom ik spam?


Spam is behoorlijk irritant. We geven je graag tips om spam te voorkomen.

  • Plaats je e-mailadres en andere gegevens nooit op een openbare website, forum of sociale media.
  • Verwijder spamberichten direct - open ze niet.
  • Reply nooit op een spambericht.
  • Klik nooit op hyperlinks in het spambericht.
  • Koop nooit van een spammer.
  • Reageer nooit op mailtjes die je een prijs beloven als je de mail doorstuurt. Door het spambericht door te sturen, ontvangt de spammer de e-mailadressen van je contactpersonen.
Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.