Hoe zet ik mijn contracten om van particulier naar zakelijk en van zakelijk naar particulier?


Omzetten is zo gepiept. Vul het ingevulde formulier 'Wijziging zakelijk naar particulier' in en stuur het op via e-mail of post. Voor omzettingen van particulier naar zakelijk neem je contact met ons op.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.