Kies je webmail

Ik ben vergeten wanneer de monteur komt, wat nu?


Met de gegevens uit de e-mail die je ontvangen hebt kun je inloggen op delta.nl/monteur om de tijd en datum van de afspraak terug te vinden. Je kunt hier ook de afspraak wijzigen of annuleren. Bij annulering geldt dat dit kan tot 23.59 uur op de dag voor de afspraak.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.