Ik heb een abonnement aangevraagd, hoe nu verder?

Nadat wij je aanvraag hebben verwerkt, krijg je binnen enkele werkdagen een e-mail met een activatiecode en inloggegevens voor een monteursafspraak. Deze mail wordt verstuurd naar het e-mailadres dat je bij de aanmelding hebt doorgegeven.

Met de gegevens uit de e-mail kun je zelf een afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt op delta.nl/monteur. De termijn hangt af van de beschikbaarheid van de monteur en jouw agenda. Afspraken kunnen ingepland worden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.