Ik heb een betaalachterstand, en nu?


Kun je de nota niet binnen de gestelde termijn betalen? Wij vinden het belangrijk dat je ons hierover tijdig informeert, zodat we gezamenlijk naar een oplossing kunnen zoeken. Bijvoorbeeld door het treffen van een betalingsregeling. In sommige gevallen starten we met een incassotraject.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.