Ik heb in mijn webmail / MijnDELTA mijn e-mailbox geleegd. In het e-mailprogramma op mijn computer zijn de e-mails ook verwijderd. Hoe kan dit?

Je e-mailaccount op je computer is waarschijnlijk ingesteld met het zogenaamde IMAP-protocol. Dit houdt in dat je e-mail synchroniseert met onze online mailserver. Verwijder je een mailtje? Dan wordt deze automatisch ook op andere apparaten verwijderd waarop je je e-mail bekijkt.

Vind je dit onhandig? Kies dan voor het POP3-protocol in je e-mailprogramma. Mailtjes die binnenkomen in dit programma worden dan niet langer gesynchroniseerd op andere apparaten.