Kan ik internet of digitale televisie aanvragen op een groepsaansluiting?


Dit kan alleen als het netwerk geschikt is voor digitale televisie en telefonie. De beheerder weet of dit het geval is, en kan de aanvraag voor digitale diensten bij ons indienen.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.