Kies je webmail

Kan ik mijn inlognaam/primaire e-mailadres van ZeelandNet aanpassen?


Je inlognaam is gekoppeld aan allerlei onderliggende accounts, zorgt het veranderen daarvan voor problemen. Gelukkig is er een alternatief: een extra e-mailadres aanmaken. Dit regel je supersnel op MijnDELTA onder Zelf regelen > E-mailadressen beheren.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.