Kan ik Netflix kijken via de interactieve tv-ontvanger?


Het is nog niet mogelijk om direct te Netflixen via de interactieve tv-ontvanger van DELTA. In onze appstore zijn wel steeds meer apps beschikbaar, zoals NPO Gemist, YouTube, Film1 en meer. We kijken naar de mogelijkheden om in de toekomst Netflix aan dit rijtje toe te voegen.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.