Mijn webmail is geblokkeerd, hoe los ik dit op?

Krijg je de melding 'verbinding verbroken door IMAP server'? Dit betekent dat je mailbox vol zit en deze geleegd moet worden. Je krijgt deze melding als je inbox voor 80% en 95% gevuld is.

E-mails per stuk verwijderen

1. Open je webmail.
  2. Selecteer de e-mail die je wilt verwijderen en klik op de knop Verwijder in de grijze balk bovenaan.
  3. Verwijder de mail definitief door hem in de prullenbak te selecteren en nogmaals op Verwijder te klikken.

Meerdere e-mails verwijderen
Met deze functie verwijder je definitief de oudste 25MB aan e-mails.

1. Log in op MijnDELTA.
  2. Klik op Zelf regelen.
  3. Klik op E-mailadressen beheren.
  4. Klik achter het betreffende e-mailadres op de knop met de oranje prullenbak Mailbox legen.
  5. Klik op Ja om te bevestigen.

Als je naast je webmail ook gebruikmaakt van een e-mailprogramma zoals Outlook, kan de optie kopie op de server achterlaten aangevinkt zijn. Je e-mails blijven dan door middel van kopieën ruimte innemen op de server, waardoor je inbox blijft vollopen. Controleer of deze optie aanstaat.