Kies je webmail

Mijn webmail opent niet. Hoe los ik dit op?


Vervelend dat je niet bij je e-mail kunt. Er kunnen verschillende oorzaken zijn:

  • Een typefout in het wachtwoord (let op hoofdletters en controleer of capslock aanstaat).
  • Gebruik je cijfers in je wachtwoord? Kijk dan of numlock aanstaat.
  • Je inbox is vol.

Lukt het nog steeds niet? Neem contact op met onze klantenservice.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.