Na mijn monteursbezoek moet er een vervolgbezoek komen, wat nu?


Monteurs geven vervolgafspraken door naar de verantwoordelijke afdeling. Deze afdeling zorgt ervoor dat problemen in de wijk nagekeken worden en als dat nodig is wordt hulp van een aannemer ingeschakeld. Deze aannemer neemt zelf contact met je op om een afspraak te maken.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.