Kies je webmail

Wanneer wordt mijn teveel betaalde bedrag uitbetaald?


Het te veel betaalde bedrag wordt bijgeschreven als tegoed in MijnDELTA. Dit tegoed wordt verrekend met toekomstige nota's.

Ben je geen klant meer en heb je nog een tegoed staan, dan wordt het bedrag op het bij ons bekende rekeningnummer gestort.

Terug naar het overzicht

Zie ook veelgestelde vragen

Service
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.