Wat zijn de garantietermijnen voor service/hardware?

Garantie op service
Heeft de monteur iets niet werkend achtergelaten? Dan dien je dit binnen drie werkdagen bij ons te melden. Je hebt sowieso 14 dagen garantie op de uitgevoerde werkzaamheden van de monteur.

Garantie op hardware
Installatiegarantie op de Powerline met en zonder Wifi: 14 dagen.
Fabrieksgarantie geldt alleen op de hardware. Je hebt recht op één of twee jaar fabrieksgarantie, afhankelijk van het product. Dit staat in de garantievoorwaarden van de betreffende hardware beschreven.