Hoe activeer ik ESPN Watch?

Activeer ESPN Watch heel eenvoudig via de volgende stappen:

Optie 1 (direct koppelen:

1. Maak gratis een ESPN-account aan via espn.nl of via de ESPN-app en koppel direct je tv-abonnement aan je account;
  2. Op je account zie je nu onder settings jouw tv-aanbieder staan. ESPN Watch is nu succesvol geactiveerd.

Optie 2 (achteraf koppelen):

1. Log in met je ESPN-account via espn.nl of via de ESPN-app;
  2. Ga naar ‘settings’ en klik op TV Provider om je abonnement te koppelen;
  3. Kies DELTA en doorloop de vervolgstappen;
  4. Als je het stappenplan succesvol hebt doorlopen, zie je in je account onder settings jouw tv-aanbieder staan. ESPN Watch is nu succesvol geactiveerd.

Je bent nu klaar om online te kijken! Je kunt nu via espn.nl en de ESPN-app alle wedstrijden, programma's en tv-kanalen bekijken die onderdeel uitmaken van je ESPN-abonnement!

Meer informatie is ook hier beschikbaar.

Gerelateerde tags

Hoe activeer ik E...