Hoe kan ik naar Film1 App kijken?

Film1 App is onderdeel van Film1 en download je gratis bij een Film1-pakket. Hiermee kun je overal in Nederland genieten van honderden films. Van nieuwe kaskrakers tot klassiekers. Een televisie is niet nodig: kijken kan ook via je tablet, laptop, smartphone of computer.

Hoe maak ik gebruik van de GO-apps?
Je kan gebruik maken van de GO-apps als je digitale tv kijkt met smartcard of interactief tv kijkt met de Interactieve TV ontvanger én een abonnement hebt op een zenderpakket met een GO-app.

Hoe koppel ik mijn zenderpakket?
Dit regel je snel en eenvoudig via MijnDELTA. Zo ontvang je zenders op meerdere televisies.

Film1 App activeren en inloggen:

1. Ga naar de website van Film1
  2. Klik op 'Inloggen via TV-aanbieder'
  3. Selecteer daar 'DELTA' als leverancier
  4. Voer je postcode en smartcardnummer in, óf je postcode en gebruikersnaam voor MijnDELTA, en klik vervolgens op 'Login'.