Kies je webmail

Hoe koppel ik mijn zenderpakketten aan mijn smartcard(s)?


Je hebt voor ieder toestel een smartcard nodig om de standaardzenders en extra pakketten te ontvangen.

Je activeert en koppelt deze smartcard met je zenderpakketten eenvoudig via MijnDELTA. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.