Hoe maak ik gebruik van de GO-apps?

Je kan gebruik maken van de GO-apps als je digitale tv kijkt met smartcard of interactief tv kijkt met de Interactieve TV ontvanger én een abonnement hebt op een zenderpakket met een GO-app.

Activeren:

1. Ga naar de website van de GO-app leverancier
  2. Klik rechtsboven op ‘Log in’
  3. Vervolgens gaat u aan de rechterkant naar ‘Activeren’; selecteer daar DELTA als leverancier
  4. Klik vervolgens op verder en voer uw persoonlijke koppelcode in
  5. Je koppelcode bestaat uit de volgende samenstelling: gebruikersnaam DELTA account_postcode. Als voorbeeld: jjansen_4335JA

Inloggen:
Je kan inloggen in op de GO-apps met je koppelcode. Je koppelcode bestaat uit de volgende samenstelling: gebruikersnaam DELTA account_postcode.
Als voorbeeld: jjansen_4335JA

Ben je je inlognaam vergeten?
Dan kan je deze opnieuw opvragen via inloggegevens vergeten.