Hoe maak ik gebruik van Ziggo Sport Totaal GO?

Met Ziggo Sport Totaal GO krijg je toegang tot alle Ziggo Sport Totaal kanalen op al je mobiele apparaten. Zo kijk je op je gemak naar live sportwedstrijden, herhalingen, interviews en andere content. GO is gratis te downloaden bij het Ziggo Sport Totaal-pakket.

Hoe maak ik gebruik van de GO-apps?
Je kan gebruik maken van de GO-apps als je digitale tv kijkt met smartcard of interactief tv kijkt met de Interactieve TV ontvanger én een abonnement hebt op een zenderpakket met een GO-app.

Hoe koppel ik mijn zenderpakket?
Dit regel je snel en eenvoudig via MijnDELTA. Zo ontvang je zenders op meerdere televisies.

Hoe activeer en log ik in op de GO-apps?
Activeren:

1. Ga naar de website van de GO-app leverancier
  2. Klik rechtsboven op ‘Log in’
  3. Vervolgens gaat u aan de rechterkant naar ‘Activeren’; selecteer daar Delta als leverancier
  4. Klik vervolgens op verder en voer uw persoonlijke koppelcode in
  5. Je koppelcode bestaat uit de volgende samenstelling: gebruikersnaam DELTA account_postcode. Als voorbeeld: jjansen_4335JA

Inloggen:
Je kan inloggen in op de GO-apps met je koppelcode. Je koppelcode bestaat uit de volgende samenstelling: gebruikersnaam DELTA account_postcode.
Als voorbeeld: jjansen_4335JA

Ben je je inlognaam vergeten?
Dan kan je deze opnieuw opvragen via inloggegevens vergeten.