Hoe wijzig ik mijn zenderpakket?


Je kunt via MijnDELTA op ieder moment je zenderpakket aanpassen zonder administratieve kosten. Doe dit onder het tabje 'Mijn Producten'. Zo kun je zonder dat je ergens aan vastzit proberen of een zender wel of niet bevalt.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.